Sammenligning:
Vis Vis Vis
0 produkter udvalgt
 

Aldrig to ens tæpper

Ægte Tæpper bliver knyttet i forskellige lande. Iranske (persiske) tæpper er særdeles kendte for kvalitet og flotte kunstneristiske mønstre. Dog knyttes der også iranske tæpper med dårlig uld-og-bomuld kvaliteter. Bynavne har idag ingen betydning da en tæppeknyttemester fra en by kan knytte et meget tæt tæppe af meget høj uldkvalitet, og en almindelig knytter kan knytte et dårligt tæppe med dårlig kvalitets-uld, fra samme område.

Pakistan, Kina og Indien knytter tæpper ud fra de oprindelige iranske mønstre og farver. De knytter tæpperne billigere, dels pga. billigere arbejdskraft samt billigere uld, silke og andre råvarer. Dermed bliver kvaliteten af deres tæpper ikke helt den samme som hos de almindelige eller gode iranske tæpper. Derfor er det vigtigt at sammeligne tæpper ved siden af hinanden og mærke på uld og kvaliteten på de forskellige tæpper.

Modsat de fleste tæpper på det danske marked, hører Rezvanis tæpper ikke ind under gruppen af massefremstillede tæpper. Da vi kun sælger håndknyttede tæpper kan to tæpper ikke være ens.

 

Der findes forskellige byer hvor de hovedsagligt producerer tæpper med byens egne bestemte mønstre, dog kan mønstre og farver variere fra ét tæppe til et andet, fra samme by.

Kontakt

Telefon: +45 86 11 53 55
Mobil +45 40 43 50 95
e-mail: rezvani@rezvani.dk
 

Åbningstider

- Kun efter telefonisk aftale  
   
 

Betalingskort

Du kan betale med
i butikken

Tilbage til toppen