Sammenligning:
Vis Vis Vis
0 produkter udvalgt
 
 

Rezvani i vores gård i færd med at vaske et fint silke tæppe.
 
 

Hvornår skal et ægte tæppe vaskes?
 
Man skal ikke vaske et tæppe når tæppet umiddelbart ”ser” snavset ud. Tæppet kan sagtens være snavset, selvom det ser meget rent ud.
 
Tæpper bliver ”snavsede” i løbet af årene, fordi der bl.a. samles støv og sand i tæpper. Disse kan med årene ødelægge knuderne da de slider dem op.
 

Man kan også f.eks. ved et uheld, hælde væske på tæppet, uden at det opdages. Pletterne kan senere blive til et stort problem, da de kan mørne uldet i tæppet.  
 
 
Når ægte tæpper vaskes fjernes bakterier og forstyrrende støvmidler.
Støv og sand vaskes væk, så de ikke kan få lov til at slide på knuderne. Dermed sikrer man, at ens ægte tæpper ikke bliver slidte og dermed ikke går tabte.
 
 
Efter at tæppet vaskes og renses med naturlige sæbeprodukter fra Iran og Danmark med hånden, vil det se flot og pænt ud, samtidig bliver farverne meget mere klare. Tæpperne vil se lige så gode ud, da de købte dem første gang.
 
Tæpper skal ikke vaskes for ofte. En gang hver 5/10 år er godt for et ægte tæppe.
 
Vi har vasket/renset/repareret ægte tæpper i alle størrelser og former i over 40 år. Til dagligt modtager vi tæpper som skal vaskes/renses for mange private kunder samt forsikringsselskaber og renserier som ofte ødelægger tæpperne, da de vasker dem med kemiske midler og ikke kan se forskel på et nyt og gammelt tæppe. Kom ind med deres ægte tæpper, helt uforpligtende, og få et godt tilbud på vask eller reparation.

Kontakt

Telefon: +45 86 11 53 55
Mobil +45 40 43 50 95
e-mail: rezvani@rezvani.dk
 

Åbningstider

- Kun efter telefonisk aftale  
   
 

Betalingskort

Du kan betale med
i butikken

Tilbage til toppen