Sammenligning:
Vis Vis Vis
0 produkter udvalgt
 
Historie
Sifollah Rezvani
Sifollah Rezvani kom sidst i 60'erne til Danmark. Efter en tid på Odense Teknikum fulgte han familietraditionen op og gjorde persiske tæpper til sit levebrød og ikke mindst sin livsstil. Få år efter havde han flere forretninger rundt om i landet samt i USA.
 
Rezvani solgte fra sit engroslager i Århus til næsten alle landets tæppeforhandlere, stormagasiner, møbelhandlere, auktioner m.m. mens han havde succes med at sælge mange tæpper i Los Angeles. På grund af stærke forbindelser solgte han betydeligt billigere, end andre var i stand til, at købe ved tæppegrossister i London, Hamborg eller endda i selveste Iran.
 
Efter 7 år i USA og med stor succes, besluttede Rezvani at rejse hjem til Danmark og åbne Skandinaviens største tæppe forretning i Århus, samtidig med at beholde en gros lageret i USA. I Aarhus solgte han mange tæpper en gros. Derefter valgte Rezvani at sælge direkte til forbrugere til engrospriser.
 
Direkte salg fra storimportøren var den helt store succes. Omsætningen røg i vejret med et salg på mange tusinde ægte tæpper.
   
God Vejledning
I mere end 40 år har jeg solgt titusindvis af ægte tæpper til tilfredse kunder ved at give dem faglig og reel vejledning, der absolut er nødvendigt ved køb af ægte tæpper. 
Det har givet mig et godt og ærligt omdømme, som der er tradition for i Rezvani-familien. Det er ingen overdrivelse at sige, at der aldrig nogensinde har været en bedre præsentation af ægte tæpper fra Iran (Persien) i Danmark.
Sifollah Rezvani
Et tæppepalads
Der er flere etager fyldt med håndplukkede perser-tæpper købt af Rezvani i Iran. Der er i dag et meget stort behov for en seriøs forretning, der har eksisteret i mange år med ærlige priser, og hvor der kan handles trygt.

Markedet oversvømmes med såkaldte "ægte" tæpper, der tilbydes ved omrejsende tæppe-handlere o,g tæppeauktioner. Dertil kommer nye forretninger, som åbner og lukker, rejser fra by til by og holder kunstige ophørsudsalg med urealistiske før- og nu-priser.
 
Rezvani tæpper gennem tiderne.
Ypperligt håndværk
Forretningen på Chr. X's vej er usædvanlig, ikke alene med hensyn til kvalitet og kvantitet; men også med hensyn til priser. Priserne er så lave, at selv erfarne og tæppekyndige vil blive forbavsede, når de går omkring i de store salgs- og udstillingslokaler.
Står man ikke netop nu over for at ville anskaffe sig et ægte tæppe, vil det alligevel være en stor oplevelse at aflægge tæppehuset ved Højbjerg et besøg og opleve de persiske tæpper med deres utrolige mønster- og farverigdomme. Et ypperligt håndværk og en fornem kunst forenet med århundreder gammel tradition. Man må simpelthen frydes over resultatet.
- JP's Bolig Magasin - 1999
Dronningens jubilæumsgave.
 
Dronningens jubilæumsgave
Vi er stolte af at Århus by's jubilæumsgave til Hendes Majestæt Dronningen blev valgt hos os. Et flot persisk Kashan, personligt udvalgt af Sifollah Rezvani i Iran.

 

 

Kontakt

Telefon: +45 86 11 53 55
Mobil +45 40 43 50 95
e-mail: rezvani@rezvani.dk
 

Åbningstider

- Kun efter telefonisk aftale  
   
 

Betalingskort

Du kan betale med
i butikken

Tilbage til toppen