Sammenligning:
Vis Vis Vis
0 produkter udvalgt
 

Rezvani advarer mod tæppesvindlere

Rezvani Ægte Tæpper advarer endnu engang mod falske tæppehandlere(sigøjnere), som går fra dør til dør og giver sig ud for at være fra hans forretning eller hans 28 årige søn, Siavash Rezvani. Siavash er Rezvanis eneste søn og han har haft ansvaret for forretningen siden 2005, da hans far flyttede til udlandet.include/stylesheet.css


Se Siavashs billede nederst på denne side. Eller se interview med TV2 Østjylland

 

Det sker over hele Danmark men også i udlandet, hvor mange danskere har ferie-lejligheder.

Mange kunder er blevet snydt for tusindvis af kroner, fordi tæpperne nærmest er værdiløse. Tæpperne som svindlerne sælger er uægte/maskinvævede nylon tæpper, og koster et par hundrede kroner i indkøbspriser. Tæpperne ligner meget til forveksling fine silke tæpper, da de skinner og de er dejlig bløde at røre ved. Svindlerne ringer rundt til tilfældige husstande, og præsenterer sig som Rezvanis søn eller tidligere ansat. Kunden tror desværre, at det er en fra Rezvani og derfor accepterer, at få besøg af "os". Når svindleren er hos kunden, starter han med at tilbyde hans uægte værdiløse tæpper, til meget høje urealistiske beløb. Han kommer med nogle rørende historier, fx at Rezvani er meget syg i udlandet og at vi(børnene) kan ikke betale momsen/husleje, så vi skal sælge de resterende tæpper fra privatsamlingen til en brøkdel af udsalgsprisen. Eller at Rezvani er flyttet til udlandet og har et par meget fine tæpper fra privatsamlingen tilbage, som vi skal have solgt, til en brøkdel af prisen og uden moms.

Derefter går de ned i pris, fra fx. 100.000 kr til 25.000 kr og nogle gange endnu længere ned. De plejer at køre i store mercedeser eller BMW'er på tyske eller svenske nummerplader, og oftest sidder der en i bilen og holder vagt udenfor.


Folk der er blevet snydt af manden beskriver ham således:
ca. 50 år gammel. Tyrkisk af udseende. Har en stor mave. Kører i en stor ældre koksgrå mercedes på tyske/svenske plader. Mens han er indenfor hos kunden, holder en anden mand vagt udenfor. Ved du noget, så kontakt os på 50300300 eller siavash@rezvani.dk med yderligere oplysninger.Vi vil så gerne have disse svindlere stoppet.

Hvis du bliver kontaktet af en dørsælger som udgiver sig for at være Rezvanis søn eller et familiemedlem, så kontakt os straks og ellers politiet på 1-1-4. Politiet har de seneste mange år ikke reageret på vores henvendelser og har desværre ikke taget sagen seriøst. Derfor har svindlerene haft frit lejde til at snyde utallige mennesker for millioner af kroner, de seneste år. Det er derfor stadig vigtigt, at vi får så mange oplysninger som muligt, alt fra nummerplader til telefon nr. så vi presse Politiet til at kigge på sagen.
 

For at undgå falske tæpper, køb KUN i special forretninger som har eksisteret på samme adresse, og i mange år.

 

Klik her for at høre om én uheldig kunde som købte uægte tæpper...

 

Kontakt

Telefon: +45 86 11 53 55
Mobil +45 40 43 50 95
e-mail: rezvani@rezvani.dk
 

Åbningstider

- Kun efter telefonisk aftale  
   
 

Betalingskort

Du kan betale med
i butikken

Tilbage til toppen