Sammenligning:
Vis Vis Vis
0 produkter udvalgt
 

Sådan blev en af vores kunder snydt af svindlere.

Af en anonym kunde.
Den 17 oktober, kl. ca. 12.30, blev vi ringet op af en person som præsenterede sig som søn af Sifollah Rezvani.
 
Han sagde pænt goddag i telefonen til os begge, og fortalte at forretningen nu var solgt og i den anledning, ville han gerne vise os et lille udvalg af de smukke Iranske tæpper der endnu lå på deres lager. De skulle sælges af hensyn til skattemæssige årsager inden familiens afrejse. Vi aftalte et møde ham om eftermiddagen.
 
Han ankom sammen med en person der blev siddende, i en tysk indregistreret sort bil og præsenterede sig som en tiltalende sydlandsk, velpåklædt ung mand, meget solbrun, iført flot habit, hvid skjorte og et passende slips, han talte med  accent. På armen havde han et meget stort "flot" ur. Han var 25-30 år gammel, ca. 170 cm høj, kortklippet sort hår, nærmest plysset.   
 
Han medbragte 4 stk. "ægte og meget fine, sjældne silketæpper" i forskellige størrelser til en nedsat VIP kundeværdi af ca. kr. 120.000,00. Vi afslog hans tilbud, der straks blev efterfulgt af et nyt, pålydende. Køb tæpperne og giv dem til jeres børn, til en ekstra, meget nedsat pris.
 
Slutresultatet blev en pris på kr. 42.000,00. for 4 maskinlavede tæpper med en værdi på kr. 500,-

 

Har du også fået besøg af dørsælgere, kan du helt anonymt sende os en mail for at få jeres historie lagt på siden (der kommer intet navn, adresse e.l.).

Kontakt

Telefon: +45 86 11 53 55
Mobil +45 40 43 50 95
e-mail: rezvani@rezvani.dk
 

Åbningstider

- Kun efter telefonisk aftale  
   
 

Betalingskort

Du kan betale med
i butikken

Tilbage til toppen